Čistící poleno, čistící špalek
  • Čistící poleno, čistící špalek

Čistící poleno, čistící špalek

388,00 Kč
S DPH
KN32

Popis produktu

ČISTÍCÍ POLENO Při spalování dřeva a uhlí se uvolňují saze a dehet. Vytváří se kotelní kámen, který snižuje průchodnost trubek a komína a negativně ovlivňuje účinnost kamen nebo krbů. Usazené saze a dehet se mohou vznítit. ČISTÍCÍ POLENO... Více informací
Počet
Skladem

ČISTÍCÍ POLENO
Při spalování dřeva a uhlí se uvolňují saze a dehet. Vytváří se kotelní kámen, který snižuje průchodnost trubek a komína a negativně ovlivňuje účinnost kamen nebo krbů.
Usazené saze a dehet se mohou vznítit.
ČISTÍCÍ POLENO zajistí ideální stav komína a trubek v intervalech mezi zákonem předepsaným mechanickým čištěním. Jádro čistícího polene obsahuje aktivní složku, která se uvolňuje spalováním při teplotě nad 550°C a pohlcuje saze a dehet. Obal tvoří ze 100% piliny. ČISTÍCÍ POLENO neobsahuje žádné pojivo, které by mohlo snižovat jeho účinnost.


Návod k použití:
Poleno vyndejte z barevně potištěného kartonu a NEVYBALUJTE HO Z PAPÍROVÉHO OBALU. I s papírovým obalem přiložte ČISTÍCÍ POLENO do ohniště s dobře hořícím palivem.
Samotné čistící poleno bez použití ostatního paliva nelze podpálit.
Hořením jádra čistícího polena se vytvoří aktivní látka, která změkčí a uvolní usazené saze a dehet a učiní je nehořlavými. Ve dnech po použití čistícího polene je většina usazenin odstraněna.


Doporučená frekvence použití:
Při celodenním topení každých 60 dnů
Při příležitostném topení každých 90 dnů
DOPORUČENÍ:
Použijte čistící poleno týden před mechanickým čištěním komína, číštění komínového průduchu bude tak mnohem účinější.