Litinový rošt do krbové vložky Uniflam 700 (240 x 300 mm)
  • Litinový rošt do krbové vložky Uniflam 700 (240 x 300 mm)
  • Litinový rošt do krbové vložky Uniflam 700 (240 x 300 mm)
  • Litinový rošt do krbové vložky Uniflam 700 (240 x 300 mm)

Litinový rošt do krbové vložky Uniflam 700 (240 x 300 mm)

978,00 Kč
S DPH
ND240x300

Popis produktu

Rošt do krbových vložek Uniflam 700, rozměr 300 x 240 mm

Více informací
Počet
Skladem

Tento náhradní rošt vyrobený z litiny se dá použít do krbových vložek firmy  Uniflam - Invicta 700 Standard, 700 Promo, 700 Selenic, 700 kaseta velká a 700 Option.
Ve výrobě krbových vložek Uniflam se průběžně inovuje, tudíž dochází ke změnám v provedení a rozměrech náhradních dílů, a proto si raději ještě před samotným objednáním, překontrolujte základní rozměry náhradního dílu. Náš rošt do krbové vložky UNIFLAM má rozměr 300 x 240 mm, síla 10 mm.

Možno použít do krbové vložky:
•    Uniflam / Invicta 700 Standard
•    Uniflam / Invicta 700 Promo
•    Uniflam / Invicta 700 Selenic
•    Uniflam / Invicta 700 Kazeta velká
•    Uniflam / Invicta 700 Optim

Rozměr
300x240 mm
Síla litiny
10 mm

Dobrý den,

věříme, že Vám lednici přivezou třeba i zadarmo, jenže někdo dopravu Vaší lednice zaplatit musí! Řidič dopravní služby dostává svou mzdu, provoz automobilu a pohonné hmoty taky něco stojí a nakonec i tu všechnu administrativu je potřeba uhradit. No a kdo to zaplatí? Samozřejmě zákazník, a tak je to taky správné. Zákazník si platí komfort, komfort, na který, jsme si velmi rychle zvykli a jen snílek si může myslet, že jsou tyto služby zadarmo. Pochopitelně nejsou zadarmo, jsou skryté v ceně zboží, a když zrovna né v ceně lednice, tak třeba v jiném zboží, které si objedná zákazník příště.

Naše zboží, které si objednáte, musí někdo vyskladnit, pečlivě zabalit, připravit veškeré papíry a štítky. Dále u nás musí někdo balíček vyzvednout, zavézt na depo. Z depa poté balíček putuje na noční rozvoz na hlavní depo a pak na cílové depo, kde si ten Váš rošt převezme další řidič, který Vám zaveze balíček až domů. Je naprosto jedno, zda se jedná o malinký balíček s hmotností 2 kg anebo velký 30 -ti kilový balík, vždy se jedná o stejnou proceduru.

Nám osobně připadá 150,- Kč bez DPH jako naprosto úžasná cena za tyto služby! Předpokládáme, že si zboží objednáváte svobodně, že Vás k tomuto činu nikdo nenutí a vzhledem ke skutečnosti, že cenu dopravy vidíte ještě před uzavřením objednávky, je ve Vaší moci objednávku nedokončit a zboží si tak neobjednat. Děkuji za pochopení.

S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu www.kamnarina.cz

Dobrý den,

tento velmi kvalitní litinový masivní rošt je našimi zákazníky často užíván jakožto grilovací rošt nad ohniště. Díky rovné ploše a optimálnímu rozestupu žeber se na tomto roštu výtečně připravují steaky a jiné kulinářské speciality. Proto tento rošt můžeme rozhodně pro grilování doporučit.

S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu www.kamnarina.cz

Dobrý den, v této cenové relaci nelze rošt jinak vyrobit, existuje však chromolitina (užívá se u některých kotlů), kde je v litině vyšší obsah chromu a tudíž tento rošt vydrží při správném používání cca dvojnásobnou dobu než rošt z šedé litiny. Cena tohoto odlitku je však vzhledem k materiálové a výrobní náročnosti více než čtyřnásobná.

S našimi rošty vesměs problémy nemáme, pokud někdo rošt reklamuje, stává se tak většinou, protože byl rošt v kamnech či krbu umístěn opačně (vzhůru nohama) a proto se rošt ucpával a nechladil se.

 

Pokud chcete rošt reklamovat podstoupíme reklamaci našemu výrobci a věříme, že bude pozitivně vyřízena.

S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu www.kamnarina.cz

Vážený zákazníku,

na našich stránkách www.kamnarstvi-konig.cz naleznete mnoho inspirací pro Vámi plánovanou stavbu zahradního krbu. Veškerý materiál potřebný pro stavbu krbu naleznete na webu www.kamnarina.cz

S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu www.kamnarina.cz

Dobrý den,

nejsem stavař, budu však psát z mnohaleté praxe čerpané od zákazníků, kteří si staví takovéto stavbičky svépomocí jako Vy.

1.) nejlepší zkušenosti máme s materiálem, který naleznete na našich www stránkách pod obchodním názvem Liapor. Tudíž doporučujeme udělat z těchto desek obezdění šamotového ohniště, vše doporučujeme spojit  maltou Rath, kterou také naleznete na www stránkách.
2 .)  rozhodně bych nepodceňoval tzv. nezámrznou hloubku (80 cm) , nejedná se až tak o hmotnost samotného díla, ale o skutečnost , že pokud bude základ např. jen 30 cm hluboký, bude se prostě hýbat v závislosti na zamrznutí a rozmrznutí okolního terénu a celá stavba se Vám v průběhu několika let roztrhá.
3.) zde se zase budu chlubit cizím peřím , odtah z ohniště do udírny může být dlouhý třeba i 4 metry, vše následně záleží na tom, jak budete v ohništi topit. Teplota v udírně se dá kontrolovat pomocí teploměru. S čím mám problém je odpadní roura, tuto rozhodně nedoporučuji, jelikož Vám dříve či později díky prudkým teplotním změnám praskne. Zde doporučuji použít naší nerezovou rouru o síle materiálu 1 mm v průměru 150 nebo 160 mm, ta tam vydrží navždy.
Veškerý Vámi vybraný materiál stačí vložit do košíčku, cena dopravy se Vám v návaznosti na hmotnost kalkuluje průběžně sama, zásilky expedujeme běžně do několika dnů do obdržení objednávky.

S přáním hezkého dne tým e-shopu www.kamnarina.cz

Související produkty