Lože roštu s roštem 410 x 210 mm
  • Lože roštu s roštem 410 x 210 mm
  • Lože roštu s roštem 410 x 210 mm
  • Lože roštu s roštem 410 x 210 mm
  • Lože roštu s roštem 410 x 210 mm
  • Lože roštu s roštem 410 x 210 mm

Litinový rošt s rámečkem (410 x 210 mm)

873,00 Kč
S DPH
Pisla
RPRAM210x410

Popis produktu

Litinové lože s roštem.

Více informací
Počet
Skladem

Litinový rošt musí být v ohništi kamen, grilu nebo krbové vložky usazen správně, tj. užší štěrbinou směrem nahoru tak, aby nemohlo v žádném případě dojít k zanešení a ucpání mezer roštu. Roštem musí proudit dostatečné množství vzduchu, aby docházelo k jeho ochlazování, proto je nutné pravidelně kontrolovat, zda rošt není zanešen.  Pokud vzduch neproudí dostatečně štěrbinami roštu, je rošt nerovnoměrně tepelně zatěžován, může dojít k jeho prasknutí , případně i k jeho deformaci. V takovémto případě nelze uznat reklamaci. 

Rozměr
390 x 110 mm
Síla litiny
17 mm
Tolerance
+ / - 3 mm
Vnější rozměr rámečku
410 x 210 mm

Dobrý den,

věříme, že Vám lednici přivezou třeba i zadarmo, jenže někdo dopravu Vaší lednice zaplatit musí! Řidič dopravní služby dostává svou mzdu, provoz automobilu a pohonné hmoty taky něco stojí a nakonec i tu všechnu administrativu je potřeba uhradit. No a kdo to zaplatí? Samozřejmě zákazník, a tak je to taky správné. Zákazník si platí komfort, komfort, na který, jsme si velmi rychle zvykli a jen snílek si může myslet, že jsou tyto služby zadarmo. Pochopitelně nejsou zadarmo, jsou skryté v ceně zboží, a když zrovna né v ceně lednice, tak třeba v jiném zboží, které si objedná zákazník příště.

Naše zboží, které si objednáte, musí někdo vyskladnit, pečlivě zabalit, připravit veškeré papíry a štítky. Dále u nás musí někdo balíček vyzvednout, zavézt na depo. Z depa poté balíček putuje na noční rozvoz na hlavní depo a pak na cílové depo, kde si ten Váš rošt převezme další řidič, který Vám zaveze balíček až domů. Je naprosto jedno, zda se jedná o malinký balíček s hmotností 2 kg anebo velký 30 -ti kilový balík, vždy se jedná o stejnou proceduru.

Nám osobně připadá 150,- Kč bez DPH jako naprosto úžasná cena za tyto služby! Předpokládáme, že si zboží objednáváte svobodně, že Vás k tomuto činu nikdo nenutí a vzhledem ke skutečnosti, že cenu dopravy vidíte ještě před uzavřením objednávky, je ve Vaší moci objednávku nedokončit a zboží si tak neobjednat. Děkuji za pochopení.

S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu www.kamnarina.cz

Dobrý den,

tento velmi kvalitní litinový masivní rošt je našimi zákazníky často užíván jakožto grilovací rošt nad ohniště. Díky rovné ploše a optimálnímu rozestupu žeber se na tomto roštu výtečně připravují steaky a jiné kulinářské speciality. Proto tento rošt můžeme rozhodně pro grilování doporučit.

S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu www.kamnarina.cz

Dobrý den, v této cenové relaci nelze rošt jinak vyrobit, existuje však chromolitina (užívá se u některých kotlů), kde je v litině vyšší obsah chromu a tudíž tento rošt vydrží při správném používání cca dvojnásobnou dobu než rošt z šedé litiny. Cena tohoto odlitku je však vzhledem k materiálové a výrobní náročnosti více než čtyřnásobná.

S našimi rošty vesměs problémy nemáme, pokud někdo rošt reklamuje, stává se tak většinou, protože byl rošt v kamnech či krbu umístěn opačně (vzhůru nohama) a proto se rošt ucpával a nechladil se.

 

Pokud chcete rošt reklamovat podstoupíme reklamaci našemu výrobci a věříme, že bude pozitivně vyřízena.

S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu www.kamnarina.cz

Související produkty