Ocelový rošt 157 x 263 mm (6x10 palců)
  • Ocelový rošt 157 x 263 mm (6x10 palců)
  • Ocelový rošt 157 x 263 mm (6x10 palců)

Ocelový rošt 157 x 263 mm (6x10 palců)

512,00 Kč
S DPH
Ofenprofi
ROP0610

Popis produktu

Ocelový plochý rošt. Tento kvalitní rošt se dá použít do všech topenišť kamen a krbů.

Více informací
Počet
Skladem

Ocelový plochý rošt se dá použít do všech topenišť kamen a krbů. Nabízíme Vám ucelenou řadu ocelových roštů.

Roštem musí proudit dostatečné množství vzduchu, aby docházelo k jeho ochlazování, proto je nutné pravidelně kontrolovat, zda rošt není zanešen.  Pokud vzduch neproudí dostatečně štěrbinami roštu, je rošt nerovnoměrně tepelně zatěžován, může dojít k jeho prasknutí , případně i k jeho deformaci. V takovémto případě nelze uznat reklamaci.

Hmotnost
1,95 kg
Rozměr v palcích
6x10
Rozměr
157 x 263 mm
Tolerance
+ / - 2 mm
Síla materiálu
8 mm
Materiál
ocel
Rozteč mezery
10 mm

Dobrý den,

věříme, že Vám lednici přivezou třeba i zadarmo, jenže někdo dopravu Vaší lednice zaplatit musí! Řidič dopravní služby dostává svou mzdu, provoz automobilu a pohonné hmoty taky něco stojí a nakonec i tu všechnu administrativu je potřeba uhradit. No a kdo to zaplatí? Samozřejmě zákazník, a tak je to taky správné. Zákazník si platí komfort, komfort, na který, jsme si velmi rychle zvykli a jen snílek si může myslet, že jsou tyto služby zadarmo. Pochopitelně nejsou zadarmo, jsou skryté v ceně zboží, a když zrovna né v ceně lednice, tak třeba v jiném zboží, které si objedná zákazník příště.

Naše zboží, které si objednáte, musí někdo vyskladnit, pečlivě zabalit, připravit veškeré papíry a štítky. Dále u nás musí někdo balíček vyzvednout, zavézt na depo. Z depa poté balíček putuje na noční rozvoz na hlavní depo a pak na cílové depo, kde si ten Váš rošt převezme další řidič, který Vám zaveze balíček až domů. Je naprosto jedno, zda se jedná o malinký balíček s hmotností 2 kg anebo velký 30 -ti kilový balík, vždy se jedná o stejnou proceduru.

Nám osobně připadá 150,- Kč bez DPH jako naprosto úžasná cena za tyto služby! Předpokládáme, že si zboží objednáváte svobodně, že Vás k tomuto činu nikdo nenutí a vzhledem ke skutečnosti, že cenu dopravy vidíte ještě před uzavřením objednávky, je ve Vaší moci objednávku nedokončit a zboží si tak neobjednat. Děkuji za pochopení.

S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu www.kamnarina.cz