Ocelový plát na sporák K3 - pravý.
  • Ocelový plát na sporák K3 - pravý.
  • Ocelový plát na sporák K3
  • Ocelový plát na sporák K3 - levý.
  • Ocelový plát na sporák K3 - pravý.
  • Ocelový plát na sporák K3 - pravý.
  • Ocelový plát na sporák K3 - pravý.
  • Ocelový plát na sporák
  • Ocelový plát na sporák
  • Ocelový plát na sporák
  • Kombinace litinových plátů s ocelovými
  • Kombinace litinových plátů s ocelovými
  • Kombinace litinových plátů s ocelovými
  • Kombinace litinových plátů s ocelovými

Ocelový plát na sporák K3 - pravý (475 x 300 mm)

3 560,00 Kč
S DPH
OND58P

Popis produktu

Ocelový plát na sporák K3 - pravý s falcem. 

Více informací
Počet
Skladem

Pokud hledáte náhradní pláty na stále dobře sloužící kachlový sporák K3 a nebo na kamna Vysočanka tak již dál hledat nemusíte.  Nabízíme kvalitní pláty, které jsou vyrobeny nejmodernější technologií ze špičkového materiálu o tloušťce 10 mm. Ocelové masivní pláty s vyztužujícími žebry jsou rovné, hladké a na povrchu opatřené černou žáruvzdornou barvou, která se při prvním topení vypálí. Námi nabízené ocelové pláty zapadnou přesně jak do rámu kachlového sporáku Vysočanka, tak i do rámu kamen K3.
Vzhledem ke skutečnosti, že se tato kamna vyráběla několik desetiletí a výrobou se zabývalo více různých firem, je i provedení plátů na těchto kamnech různé. Některé litinové a ocelové pláty se tak dají kombinovat jen s určitou nepřesností (viz fotografie), a tak Vám doporučujeme objednat si  vždy celou sadu nových ocelových plátu.   
Standartně se sestava plátů na kamna Vysočanka a K3 skládá ze dvou širokých a jednoho úzkého plátu. Široké pláty o rozměru 47,5 x 30 cm mají vždy na jedné delší straně falc – pro uložení dalšího plátu, třetí plát o rozměrech 47,5 x 18 cm je již bez falce. Pro perfektní uložení plátů doporučujeme vložit do drážky rámu pod plát těsnící šňůru z našeho sortimentu o tloušťce 8 mm. Některé varianty těchto kachlových přenosných sporáku jsou vybaveny vrchním vývodem kouřovodu, hrdlo na nasazení trubek je tedy umístěno přímo na jednom z širokých plátů. My nabízíme i tyto ocelové pláty s kouřovým hrdlem pro napojení kouřovodů, jen je potřeba si vybrat pravé nebo levé napojení. Celkový rozměr plotny složené ze tří plátů je cca 47,5 x 78 cm

Hmotnost
10 kg
Rozměr
475 x 300 mm
Průměr
130 mm
Materiál
ocel
Síla plátů včetně žebra
24 mm
Síla plátů
10 mm

Dobrý den, paní Vomáčková,


děkujeme za Váš dotaz a rádi Vám pomůžeme. Ano máte pravdu, pláty na tento kachlový sporák se již delší dobu nevyrábějí. Dotazů na kamna Vysočanka a na totožný sporák, který vyráběla také firma Pešek Vamberk k nám chodí mnoho, a proto jsme zadali do výroby tyto pláty, které se vyrábějí ze speciální masivní oceli. Nové pláty jsou velmi kvalitní a prodlouží tak životnost těchto šikovných kamínek na vaření o další roky. Pláty fungují velmi dobře a naši zákazníci si je pochvalují, což nás těší. Doporučujeme vyměnit celou sadu tří plátů, ale je také možné vyměnit jen jeden nebo dva pláty. Na fotografiích, které nám zaslal jeden z našich zákazníků, je zřejmé, že se dají tyto nové ocelové pláty kombinovat s původními pláty z litiny.


Tým Kamnařina

Vážený zákazníku,

ohledně dotazu Vám sdělujeme, že 5 až 8 plátů je naprosto běžné množství, které u nás zákazníci nakupují. Cena plátů je stanovena kalkulací a nelze ji měnit.

S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu www.kamnarina.cz

Dobrý den, pro chalupy typické prudké střídání teplot je to nejhorší, co se může kovovým prvkům na kamnech a sporácích stát. Tento fakt nelze ale změnit a tak především pláty pravidelně trpí. Naši zákazníci mají již dlouhodobě velmi dobrou zkušenost s grafitovou pastou. Přípravek jednoduše nanesete na plotnu a rozetřete kartáčkem, který je součástí balení. Pastu si lehce můžete objednat zde na stránkách.

S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu www.kamnarina.cz

Dobrý den,

 můžeme Vám nabídnout ´pouze´ ty litinové pláty , které vidíte na našich www stránkách, pláty se případně dají řezat, kotouče zde

Případně Vám umíme vyrobit celou novou ocelovou plotnu na míru.

 Děkuji 

S pozdravem Kamnarina.cz